• телефон: +389 (0)2 3122 792, +389 (0)2 5511 646
  • фах: +389 (0)2 55 11 304
  • мобилен: +389 (0)70 32 75 12
  • адреса: ул. Митрополит Теодосиј Гологанов бр. 54, 1000, Скопје, Македонија
  • електронска пошта: info@mostrova.com.mk | A.DanevaMostrova@mostrova.mk

Име (задолжително)

Е-маил (задолжително)

Наслов

Порака